La variant de Tendetes no es farà.

El nostre diputat provincial Emili Altur em va confirmar, després de parlar amb el responsable de carreteres de la diputació, que el projecte de la variant de Tendetes CV-311 no seguirà endavant. Encara que es va anunciar a la premsa he volgut assegurar-me oficialment.

Este projecte pretenia donar solució als problemes de trafic de la zona construint un nou tram de carretera per damunt de valuosos terrenys d’horta.  En compte d’aplicar mesures per a pacificar el trafic, algú havia pensat augmentar la capacitat de pas de vehicles en eixe tram ignorant, per exemple, la previsible conseqüència de que es traslladara el problema al nucli urbà d’Alboraia.

Pense que es una bona noticia per a l’Horta que ens motivarà a buscar una solució més efectiva i amb menys impacte  econòmic tant a l’horta com als fons públics.  En este moment de crisis que vivim cal mirar molt be a que dediquem els recursos. Qualsevol inversió a Alboraia hauria d’anar cap a altres actuacions prioritàries per als seus ciutadans. Prioritats que han canviat molt des que es va planificar esta intervenció al pla de carreteres de la diputació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *